"Стъкленият" Гарет Бейл и суеверията, които изпълнява заради честите контузии


"Стъкленият" Гарет Бейл и суеверията, които изпълнява заради честите контузии
Снимка: Getty Images/Gulliver

1795 0

Звездата на Реал Мадрид Гарет Бейл получи поредната си контузия по време на престоя си в "белия балет". Уелсецът често е измъчван от травми, което му пречи да бъде в оптимална форма. Последната травма, която не се знае за колко време ще го извади извън терена, получи по време на равенството с Виляреал.

Това е 22-ия път, в който Бейл получава контузия по време на престоя си в Реал. В четвъртък пък бе 13-ия път, в който уелският национал трябваше да напусне терена принудително, а срещите, които е пропуснал заради контузии са 84.

29-годишният футболист до толкова е обсебен от мускулните си проблеми, че дори вече има и свои суеверия, които изпълнява заради честите контузии. Самият той е прерязал чорапите си до прасците, спрял е да кара своето Ламборгини, тъй като вярва, че позицията на водача е вредна. Също така при най-малкото неразположение, което получи по време на тренировка напуска терена.

Междувременно от "Кралския клуб" са много потайни относно здравословното състояние на своя футболист и изключително рядко дават информация за него. Последната официална информация бе през октомври 2017 година, като от тогава Бейл три пъти страда от травма, което обърка и плановете му с националния отбор на Уелс. Така възстановяването на Бейл остава мистерия поне, докато от Реал не обяснят какъв точно е проблемът му.

А какво сподели една от легендите на клуба за Гарет Бейл и кое е нещото, което му липсва - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички