Легенда на Реал: Бейл няма лидерски качества


Легенда на Реал: Бейл няма лидерски качества
Снимка: Getty Images/Gulliver

2153 0

Легендата на Реал Мадрид Предраг Миятович разкритикува лидерските качества на Гарет Бейл след разочароващото 2:2 за "белите" при гостуването на Виляреал късно снощи. Сърбинът не подмина и треньора Сантиаго Солари, който според него не е трябвало да вади Лука Модрич от игра, въпреки че хърватинът не е бил на 100% заради настинка.

Самият Бейл пък излезе контузен на полувремето и все още не се знае колко дълго ще отсъства. "Това, което продължава да се случва с Бейл е много жалко. Харесвам го като играч, но той дори не е близо до това да бъде лидер на Реал, след като Кристиано напусна. Притиснително е, че той продължава да се контузва толкова често", каза Миятович пред радио Cadena Ser.

"Ако даден играч започне срещата, чувства се добре и не ти поиска да го замениш, не мога да разбера защо ще го сменяш. Солари направи голяма грешка заменяйки Модрич. През първото полувреме бяха добри, но през второто бе катастрофално. Не мисля, че трябва да подписват с още играчи през януари. Трудно е да се доведе футболист с добри качества", добави бившият нападател на Реал.

"Белия балет" се подсили с още един младок, подписвайки с 18-годишен нападател - ето кой.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички