Стана ясно дали Меси е в състава на Барселона за мача с Интер


Стана ясно дали Меси е в състава на Барселона за мача с Интер
Снимка: Getty Images/Guliver

3176 0

Голямата звезда на Барселона Лионел Меси е един от 22-мата избраници на Ернесто Валверде за тежкото гостуване на Интер в Шампионска лига. Аржентинецът лекува травма в лакътя, която обаче постепенно отшумява и е възможно да го видим в игра още във вторник.

Меси пропусна всички мачове на "блаугранас" в последните две седмици, като сред тях попадна и разгрома над Реал Мадрид с 5:1 в "Ел Класико". Нападателят получи срок от 20-на дни, за да се възстанови, но изглежда, че може да бъде готов за игра и по-рано.

Носителят на пет златни топки все още не е получил разрешение от медицинските лица да играе, но въпреки това успя да тренира през последните няколко дни. Все още не се знае дали въобще Меси ще попадне сред 18-те играчи, които Валверде ще включи за мача с "нерадзурите", но със сигурност той ще пътува със своите съотборници.

Двубоят между съставите на Интер и Барселона може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg. Междувременно партньорът на Меси в атака Луис Суарес продължава да впечатлява с играта си, а този път изуми с по-добри показатели спрямо атаката на Реал Мадрид. Повече за статистиката на уругвайския стрелец може да прочетете в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички