Луис Суарес има повече голове от всички нападатели в Реал Мадрид


Луис Суарес има повече голове от всички нападатели в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

2528 0

Мнозина изразиха съмнение в Луис Суарес през последните месеци и дали той все още има място в Барселона. Уругваецът обаче затвори устата на всички критици и показа, че не е за отписване. 

На 31 години той вече има 9 гола в Ла Лига, което е повече от попаденията на всички нападатели взети заедно в Реал Мадрид. Суарес отбеляза хеттрик срещу "белия балет", а какъв по-добър начин от този, за да смълчиш критиците си. Срещу Райо Валекано отбеляза още два гола в събота вечер, с което изпревари и Лионел Меси в голмайсторската листа. 

Уругвайският нападател, заедно с Кристиан Стуани и Яго Аспас, е начело и в Ла Лига по голове с 9. Гарет Бейл има 4 попадения, Карим Бензема - 3, а Марко Асенсио -1.

В Шампионска лига все още има трудности и няма попадение, но гостуването на Интер през идната седмица е добра възможност за него да открие головата си сметка и в Европа. А това, че е в топ форма показват и последните му 5 мача, в които има 6 гола и 3 асистенции. 

По-малко от седмица след изумителната победа с 5:1 на Барселона срещу Реал Мадрид, каталунците бяха напът да сбъркат сензационно в гостуването си край испанската столица на Райо Вайекано. Именно обаче Суарес вкара победното попадение в 90'.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички