Рамос: Харесва ми отговорността да изпълнявам дузпите


Рамос: Харесва ми отговорността да изпълнявам дузпите
Снимка: Getty Images/Guliver

858 0

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос се радва на възможността той да носи отговорността при изпълнението на дузпи за своя тим. Преди да напусне Кристиано Роналдо се нагърбваше с тази задача. Рамос често изпълнява дузпите в стил "Паненка", като някои дори го определят като неуважително спрямо съперниците.

"След напускането на Кристиано аз трябваше да поема тази отговорност. Щастлив съм, че ги изпълнявам аз и никога не съм мислил, че обиждам някого. Ако някой се е почувствал по този начин, се извинявам", заяви Рамос пред El Hormiguero.

Въпреки ужасното началото на сезона Реал Мадрид, тимът все още се бори на три фронта, смята капитанът. "Ще преследваме всичко  - Купата, Шампионска лига и титлата в Ла Лига. Трябва да играем добре, възвръщаме си формата. "

На въпрос дали се вижда като треньор в бъдеще: "Това е нещо, което искам. Чувствам се добре, когато говоря със съотборниците си. Съветвам хората, лидер и капитан съм. Треньорите също правят подобни неща".

А защо играчите на Реал Мадрид са останали доволни от това, че ще играят с големия си съперник Барселона на полуфинала за Купата - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички