Солари с коментар за проблемите с контузените играчи и отношенията си с Иско

Наставникът на Реал Мадрид Сантиаго Солари сподели, че очаква тежък мач в неделя срещу Реал Бетис, но е сигурен в своите играчи. Той отново бе запитан за отношенията му с Иско, но не даде повече подробности.

"Чака ни тежък мач, но няма лесни двубои. Ла Лига е много красива заради конкуретния си характер. Бетис ще се опита да овладее топката и да доминира. Не знам още дали Винисиус ще е готов за мача. Хубавото е, че 18-годишно момче се представя толкова добре”, завърши Солари.

Реал ще даде Иско на Ювентус, но срещу една от големите звезди на "бианконерите"

Иско не е в никак добри отношения с наставника на Реал Мадрид - Сантиаго Солари, а от това ще опита да се възползва италианския шампион Ювентус. ...

"Надявам се всички контузени играчи да се възстановят максимално бързо и да съкратим възстановителния период. Силата на Реал Мадрид е в екипа и в това всички да се държат заедно. "Иско е добре, както и другите момчета, които са на линия за срещата. Ще видим кой ще играе... Не съм човекът, който да съветва нито Иско, нито някой друг. Моите футболисти са с много голям опит. Те са играчи с толкова трофеи, които знаят много добре какво трябва да правят", добави той.

В момента Солари има много голям проблем с контузени играчи - ето кои са отсъстващите.

Още по темата

Please select answer!