Големи проблеми за Солари, има почти цял един отбор с контузени


Големи проблеми за Солари, има почти цял един отбор с контузени
Снимка: Getty Images/Guliver

1185 0

Реал Мадрид се намира в доста тежка криза в последните месеци, която най-силно се откроява в испанската Ла лига. Там "белия балет" изостава сериозно от първото място и от големия си съперник Барселона - на цели 10 точки.

Освен това, в отбора има и много контузени, които не могат да влязат в игра и объркват още повече плановете на наставника Сантиаго Солари. От 31 декември насам 5 играчи получиха травми, присъединявайки се към контузения Марко Асенсио.

Срещата с Бетис пропуска Лукас Васкес, който се контузи в последния двубой. Младата звезда на тима Винисиус Жуниор пък е хванал грип и не е ясно дали ще може да вземе участие. Бейл е аут за 15 дни поне, а при загубата от Реал Сосиедад и Тибо Куртоа получи неразположение. 

Друга голяма загуба за Реал е контузията на Тони Кроос. Той получи първата си мускулна травма на "Бернабеу" и аут за поне още 15 дни, пропускайки мачовете с Бетис и Севиля в Ла Лига и реванша с Леганес за Купата. Маркос Йоренте и Мариано Диас също няма да са на разположение за двубоя с Бетис.

Друга от звездите на тима - Иско, пък хич не се радва на доверието на наставника и двамата водят студена война помежду си. Ето и повече подробности за ситуацията между тях.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички