Перес потвърди: Рамос пожела да го пусна без пари в Китай...


Перес потвърди: Рамос пожела да го пусна без пари в Китай...

4956 0

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос е поискал от президента на Кралския клуб Флорентино Перес да го пусне да премине в отбора от Китай без трансферна сума. Това бе потвърдено от самия Перес. Президентът на мадридчани отхвърлил молбата на Рамос, но все още е неясно дали Рамос ще остане на "Сантяго Бернабеу" и през следващия сезон.

"Рамос и агентът му дойдоха в офиса ми и ми казаха, че имат много добра оферта от Китай, но правилата на местната лига не позволявали на клуба да плати трансферна сума. Какво можех да му отговоря? Казахме му, че това няма как да се случи, но ще помислим как той да бъде доволен. Няма как Реал Мадрид да пусне капитана си без пари, защото това ще бъде ужасен пример за другите играчи", обясни Перес.

33-годишният Рамос е един от любимците на феновете на Реал, но отнесе доста критики за трагичното представяне на тима през изминалия сезон. Наставникът на Реал Зинедин Зидан е казал на бранителя, че иска да го задържи, но предстоят нови срещи между играча и Флорентино Перес. Серхио Рамос има договор с Реал до лятото на 2021-ва година. А защо според слуховете се е решил да напусне вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички