След фиаското: Ясна е първата звезда, с която се разделя Барселона


След фиаското: Ясна е първата звезда, с която се разделя Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

21629 0

В Барселона са взели категоричното решение да продадат полузащитника Филипе Коутиньо след провала в Шампионска лига, съобщава ESPN. В последните месеци за бразилеца се чуват противоречиви информации, но той така и не стана основен играч на каталунците.

Както е известно, Коутиньо акостира на "Камп ноу" през януари 2018 година и беше най-скъпият играч на испанския гранд. Снощи той не успя да помогне на своя тим да се спаси от отпадане на крачка от финала в Шампионска лига. Както е известно, каталунците отпаднаха след загуба в реванша с 0:4.

24-годишният бразилски национал беше толкова слаб на "Анфийлд" срещу бившия си тим, че каталунският вестник "Спорт" му постави оценка 0 от 10 възможни. Коментарът за него бе "невидим". Това е преляло капката на търпението на ръководството, което твърдо е решило да се раздели с него още през лятото.

Сред възможните кандидат-купувачи са Манчестър Юнайтед и Пари Сен Жермен. Бъдещето на треньора Ернесто Валверде също е под въпрос. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички