Ще се завърне ли Бейл на „Бернабеу“?


Ще се завърне ли Бейл на „Бернабеу“?
Снимка: Getty Images/Guliver

1842 0

Националът на Уелс и футболист на Реал Мадрид Гарет Бейл може да направи своето завръщане в игра на „Сантиаго Бернабеу“ след цели 49 дни. За последно Бейл игра в домакински мач на „Кралския клуб“ при победата на Реал Мадрид срещу Гранада с 4:2 в Ла Лига на 5-ти октомври.

През това време 30-годишният уелсец бе преследван както от контузии, така и от някои интересни случки. Ако Бейл е здрав и Зидан реши да му гласува доверие, той може да направи своето завръщане в домакинството срещу Реал Сосиедад в събота. Интересно би било и каква ще е реакцията на публиката по негов адрес, след като преди няколко дни атакуващият футболист постави Уелс и голфа пред Реал Мадрид в неговите приоритети.

Бейл взе участие в тренировката на Реал в днешния ден. От групата за утрешния мач поради травми отпадат Лукас Васкес, Начо, Марко Асенсио и Хамес Родригес. А ето какви ще са последиците за Бейл след опънатото знаме онзи ден.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички