Ще пострада ли Ансу Фати от завръщането на Меси?


Ще пострада ли Ансу Фати от завръщането на Меси?
Снимка: Getty Images/Guliver

3657 0

16-годишният Ансу Фати изживява своята мечта. Тийнейджърът записва минути в последните 4 мача на Барселона, като в два от тях дори стартира сред титулярните 11. Фати се отблагодари за доверието с две реализирани попадения. До голяма степен обаче неговите шансове за изява се дължат на контузиите на Усман Дембеле и, най-вече, на Лионел Меси.

За каталунците предстои гостуване на Гранада в мач от Ла Лига. Очаква се Ернесто Валверде за първи път да използва ударното си трио като титуляри - Лионел Меси, Антоан Гризман и Луис Суарез. Аржентинецът ще играе отдясно, французинът - отляво, а уругваецът - на върха на атаката. Това е прекрасна новина за всеки фен на "блаугранас", но дали няма да се отрази на новоизгряващата звезда - Ансу Фати?

От изключително значение е начинът, по който Валверде ще ротира играчите си, защото, особено, когато и Дембеле се завърне, Барселона ще разполага с играчи от световна класа, но местата на терена са само 11. Същевременно трябва да се дава шанс и на по-неопитните и млади играчи като Фати. Предстои да разберем дали "Ла Масия" ще възвърне позагубената си слава от миналото. Междувременно, стана ясно, че Ансу Фати ще получи испанско гражданство до броени дни. Вижте повече подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички