Само срещу един подпис Лео Меси ще вземе баснословна сума от Барселона


Само срещу един подпис Лео Меси ще вземе баснословна сума от Барселона
Снимка: Guliver/GettyImages

2130 0

Най-голямата драма в Барселона в момента е референдумът за независимост на Каталуния, но на второ място безспорно е неяснотата около бъдещето на голямата звезда на отбора - Лео Меси. Аржентинецът все още не е подписал нов договор с "блауграна" и, въпреки че Хосеп Мария Бартомеу твърди, че всичко е наред, феновете на тима имат основание да са притеснени.

Мотивите на Ла Пулга да забави преговорите с Барселона са ясни - той няма вярва в ръководството на тима, особено след като беше продаден Неймар, а нито един от исканите от Меси играчи не акостира на "Камп Ноу".

Независимо от настоящата ситуация, по-вероятно е аржентинският ас да остане в Барселона и да подпише нов договор, отколкото да премине в Манчестър Сити, както твърдят много английски издания. А, ако остане при каталунците, Меси буквално ще бъде позлатен.

Според каталунската медия "L'Ara", само за да попише нов договор с клуба, Лео ще получи сума между 75 и 83 милиона паунда. Освен това договорът ще е само за 3 години (до 2021), а седмичното му възнаграждение ще надхвърли 500 хиляди паунда. Братът и бащата на футболиста вече са дали своето съгласие, но "Спасителя на Аржентина" все още се колебае.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички