Роналдо казал "да" на Ювентус след 28 обаждания от президента на Юве


Роналдо казал "да" на Ювентус след 28 обаждания от президента на Юве
Снимка: Getty Images/Guliver

1881 0

Кристиано Роналдо изглежда е все по-близо до изхода на "Сантяго Бернабеу". Като основен момент в решението му да напусне Реал Мадрид се счита, когато клубът го е оценил на 100 млн. евро. А това според него е било ясен знак, че вече не е желан. 

Кристиано Роналдо винаги е мислел, че ще доиграе кариерата си в Реал, независимо кога реши да окачи бутоните на стената. Целта му винаги е била да играе до 41-годишна възраст, а цел №2 - да е фланелката на "белия балет". До скоро отношенията му с Флорентино Перес бяха перфектни, но вече са далеч от това. 

Ювентус от друга страна в момента показва, че изключително много държи да има в състава си Роналдо. Португалецът е бил впечатлен от държанието на феновете, както и от това колко голям клуб е Ювентус. Освен това комуникацията между него и президента на Ювентус Андреа Аниели започнала по отличен начин. Обажданията от президента на "бианконерите" стигнали до 28, в които Роналдо бил впечатлен от желанието на Аниели "да го спаси" и от отношението към него. 

Кристиано вече е дал своето "да" на Ювентус, въпреки че има още отбори, които могат да си позволят сумата от 100 млн. евро. Не е искал да изслуша никой друг, въпреки че е таил надеждата да се стигне до обрат и до невероятен жест от мадридския клуб. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички