Роналдо е арогантен и тъп, а Шави е Дева Мария... Хайде стига


Роналдо е арогантен и тъп, а Шави е Дева Мария... Хайде стига
Снимка: Gettyimages.com

4524 1

Кристиано Роналдо е арогантен и тъп и не уважава футбола и мисли само за себе си и е гелосан и надут и тотален егоист на терена. Шави е олицетворение на дисциплина, всеотдайност, доброта, има ореол над главата и изобщо как си позволи Роналдо да го обижда публично по този начин?!

РОНАЛДО ПОМОГНА ЗА АРЕСТА НА КРАДЕЦ

Лесно е да критикуваме Роналдо, че е арогантен, особено когато говори по адрес на легенда като Шави, спечелил всичко по няколко пъти във футбола на клубно и национално ниво. И при положение че Шави във великата си кариера си е заслужил статута на нещо като човек с ореол над главата - никога не действа неспортсменски и никога не играе мръсно. За разлика от Роналдо.

РОНАЛДО Е ТЪП И АРОГАНТЕН, НЕ УВАЖАВА ФУТБОЛА

Само че този път Роналдо си беше в правото. От къде на къде точно пък тази година Шави можа да роди великата мисъл, че Меси е най-великият в историята, а Роналдо просто постига някакви успехи във времето, в което живее.

Може и да е така, но защо Шави реши да определи Меси за най-великия и публично и съзнателно да омаловажи кариерата на Роналдо, и то точно през 2016 година?! Та нали Роналдо стана голмайстор на Шампионска лига и изведе Реал Мадрид до 11-ата титла в нея?!

Нали Роналдо помогна на Португалия да стане европейски шампион 12 години след като плака на финала срещу Гърция?! И при положение че напусна очевидно с тежка контузия след половин час игра финала с Франция, около три месеца по-късно отново е на терена и пак бележи. Да не говорим какво се случи на Меси в Копа Америка за втори пореден път, а преди това и на Мондиал 2014.

"Меси ще е номер 1 колкото си пожелае", каза Шави. А Роналдо не го желае, така ли? Можеше да спре след първата Златна топка, след първата титла с Реал, след първия голов рекорд, след първото някакво историческо постижение.

Парите не са движеща сила за Роналдо, той си ги има в изобилие. Да не мислите, че е обеднял в 25-ата минута на финала Португалия - Франция или е изпуснал някакви милиони евро бонуси, което е породило сълзите му? Всички фенове ги помнят - Роналдо плачеше, защото няма да може да помогне на отбора си да спечели европейската титла.

Така че Шави изобщо не е жертва и понякога дори такива като него заслужават да им бъде затворена устата с факти, когато се изказват неподготвени или просто от чиста злоба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички