Реал е сериозен: Продава 3 звезди, за да вземе Неймар


Реал е сериозен: Продава 3 звезди, за да вземе Неймар

2168 0

Реал Мадрид възнамерява сериозно да се бори за подписа на нападателя на ПСЖ Неймар, пише AS. Испанският гранд иска да привлече бразилеца още това лято.

Президентът на клуба Флорентино Перес не иска да чака цяла година, за да купи бившата звезда на Барселона и ще оформи сделката още това лято. Перес вече знае, че френският клуб няма да продаде бразилския национал за по-малко от 400 милиона евро и е готов да се раздели с няколко от звездите си, за да си осигури нужните средства.

За да реализира операцията "Неймар", Реал може да продаде Иско (75 млн. евро), Гарет Бейл (75) и Карим Бензема (50). Не е изключено клуба да напуснат и Йоренте (17), Навас (18), Майорал (7,5) и Себайос (17).

Реал може да спечели от продажбата на звездите си повече от 200 милиона евро, половината от цената на Неймар. Другата половина шампионът на Испания ще извади от собствената си кесия.

В Испания пишат, че Реал може да подпише с бразилеца, без да наруши правилата на финансовия феърплей на УЕФА, защото сериозно е спестил от трансфери от 2014 година насам.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички