Мбапе с много прочувствени думи към Неймар


Мбапе с много прочувствени думи към Неймар
Снимка: Guliver/GettyImages

1316 0

Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе сподели, че Неймар с топлото си отношение към него му е помогнал за адаптацията в неговия нов клуб. 19-годишният Мбапе твърди, че Неймар всъщност е много по-различен човек от този тип, който медиите го изкарват.

"Много ценя нашите отношения. Неймар ми е като по-голям брат. Когато звезда от такъв ранг те посрещне толкова топло, като той мен, то ти става много по-лесно да се адаптираш към новия си отбор. Ако опознаеш Неймар отблизо, ще ти стане ясно, че той силно се различава от образа, който му приписват по телевизиите.

Той обича да се смее, да се шегува и се разбира с всички. Стилът на двамата е различен, затова Неймар не ми дава много футболни съвет, но пък ми помага много в психологически план. Разказва ми за грешките по време на кариерата си, което ми позволява да се уча от тях и да избягвам аналогични ситуации", коментира Мбапе, цитиран от FourFourTwo.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички