Реал Мадрид взе тежко решение за един от трансферните си "провали"


Реал Мадрид взе тежко решение за един от трансферните си "провали"
Снимка: Getty Images/Guliver

4252 0

От Реал Мадрид обмислят възможността да отдадат под наем Лука Йович през зимата. Сръбският нападател не попада в плановете на Зинедин Зидан и от „Кралския клуб“ могат да го пратят в друг клуб за известно време, където той да трупа игрова практика.

Йович премина в Реал Мадрид през лятото от Айнтрахт Франкфурт за колосалната сума от 60 милиона евро. Въпреки сериозния трансфер, сръбският национал не успява да впечатли откакто се премести в испанската столица. Лука Йович е стартирал като титуляр в едва 4 срещи, като е отбелязал само 1 гол – при победата срещу Леганес с 5:0. Освен това 21-годишният играч е четвърти избор в атаката на тима след Карим Бензема, Родриго и Винисиус.

Според британския журналист Дънкан Касълс Реал Мадрид са водили преговори с Арсенал за размяната на Лука Йович и Пиер-Емерик Обамеянг. 30-годишният габонец не спира да бележи за тима от Северен Лондон след трансфера си през януари 2018г., но неведнъж е заявявал, че иска да играе в Ла Лига. Затова евентуална размяна на Йович и Обамеянг изглежда доста вероятна. А ето каква може и да е причината за слабата форма на Лука Йович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички