Реал Мадрид ще послуша Зидан: Всички сили са насочени към Пол Погба


Реал Мадрид ще послуша Зидан: Всички сили са насочени към Пол Погба
Снимка: Guliver/GettyImages

6216 0

Ръководството на Реал Мадрид ще се вслуша в съветите и желанията на Зинедин Зидан и ще се опита да му осигури цел №1 през това лято - недоволния халф на Манчестър Юнайтед Пол Погба. Старши треньорът на "белият балет" е лобирал сериозно за трансфер на френския национал и, въпреки че "кралете" предпочитат да вземат Кристиан Ериксен, ще насочат основния си ресурс към преговори с "червените дяволи", пише "Marca" във вторник.

Голямото притеснение на ръководството е свързано с постоянните скандали около името на френския ас, както и усещането, че не е сред най-работливите играчи на терена. Зидан обаче е опонирал на колегите си, заявявайки че Погба ще се превърне в лидера, от който Реал Мадрид има нужда за следващия "галактически" проект на Флорентино Перес.

Другият проблем пред подобен трансфер е сериозната сума, която Манчестър Юнайтед иска. Тя е между 140-170 милиона евро, но сделката ще бъде подпомогната и от Мино Райола - агентът, популярен с факта, че винаги успява да постигне това, което клиентите му искат. В случая Погба иска да се махне час по-скоро от "Олд Трафорд", тъй като се очертават тежки времена за клуба, който изглежда ще преизгражда из основи отбора.

В случай, че Реал Мадрид удари на камък с Погба, то тогава от клуба ще се насочат към план "Б". Интерес има към Кристиан Ериксен и Дони ван ден Беек, който направи фамозен сезон с фланелката на Аякс. Кои пък са най-големите сделки на лято 2019, които очакваме, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички