Погба е готов да се върне в Ювентус, но има един голям проблем


Погба е готов да се върне в Ювентус, но има един голям проблем
Снимка: Guliver/GettyImages

3649 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба е готов да се върне в Ювентус, съобщи италианското издание Corriere dello Sport. Главният проблем за италианския клуб е спазването на правилата за финансов феърплей - за да подпише с Погба, Юве трябва да се раздели с няколко футболисти.

Алтернативен вариант е включването в сделката на един от своите играчи - Алекс Сандро, Дъглас Коста или Пауло Дибала. Погба премина в Манчестър Юнайтед от Ювентус през лятото на 2016 г. за 105 млн. евро.

26-годишният халф през миналия сезон взе участие в 35 мача от Премиършип, в които вкара 13 гола и направи 9 асистенции. Контрактът на Погба с "червените дяволи" е до лятото на 2021 г. Другият сериозен кандидат за него е Реал Мадрид.

Погба сподели през април, че има желание да се присъедини към легендарния си сънародник Зинедин Зидан в Реал Мадрид и оттогава не спират съобщенията в пресата за негов трансфер на "Сантяго Бернабеу".

Междувременно Кралския клуб е готов да предложи една от своите звезди на Манчестър Юнайтед в сделката за Пол Погба (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички