Реал Мадрид се готви за най-голямата трансферна сделка през януари?


Реал Мадрид се готви за най-голямата трансферна сделка през януари?
Снимка: Guliver/GettyImages

3624 0

Ръководството на Реал Мадрид пръсна над 300 милиона евро за нови попълнения през лятото, но подсилването на тима няма да приключи дотук през настоящата кампания. "Кралския клуб" не се възползва от възможността да вземе Кристиан Ериксен през лятото за 70 милиона евро, но е твърде вероятно датският ас на Тотнъм да се озове на "Сантиаго Бернабеу" през зимата, и то срещу драстично по-ниска сума, информира испанската медия "Marca" в четвъртък. 

Испанският гранд имаше много сериозен интерес към плеймейкъра, но "шпорите" имаха много високи финансови претенции за футболист, който навлиза в последната година на своя контракт с лондонския тим. Ериксен обаче категорично е отказал да поднови договора си и президентът на Тотнъм - Даниел Леви, е наредил датчанинът да бъде продаден възможно най-бързо след отваряне на януарския трансферен прозорец. 

Според информация от лятото, и Зидан е бил "против" привличането на Ериксен тогава, тъй като настояваше за вземането на Пол Погба от Манчестър Юнайтед. Зизу обаче е фен на качествата на плеймейкъра и с удоволствие в Реал биха го "откраднали" срещу незначителна за днешната финансова възможност на клубовете сума. 

Дори да не се стигне до привличане през зимата, Реал Мадрид е фаворит за подписа на Ериксен след края на сезона, когато "кралете" няма да се наложи да платят трансферна сума. Заради слабата форма на "кралете' най-вече в халфовата линия, Реал планира още един звезден трансфер (подробности четете тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички