Още един български град преговаря с Реал Мадрид за футболна школа

Депутатът и член на комисията по въпросите на Младежта и спорта в парламента Валентин Милушев разкри, че се водят преговори с Peaл Мадрид за откриване на футболна школа за деца под егидата на европейския колос в Самоков, съобщава "Меридиан мач".

Възпитаникът на НСА в момента е кандидат за кмет на планинския град и е амбициран да възроди спорта в родния си край. Той поддържа отлични отношения със спортния министър Красен Кралев, както и с министъра на туризма Николина Ангелкова, които подкрепят проекта. Вероятно става въпрос за сътрудничество между местното спортно училище и фондация "Реал Мадрид", което вече бе осъществено във Видин.

Жерар Пике: Имам алергия към фланелката на Реал Мадрид

Защитникът на Барселона Жерар Пике призна, че никога не е обличал фланелка на големия конкурент Реал Мадрид и не смята да го прави. Испанецът е и...

"Да, водим преговори с Реал Мадрид за откриване на футболна школа за деца в Самоков. В момента градът има своя любим отбор - баскетболният. Трябва да го подкрепяме и поддържаме, но аз лично съм уверен, че може да помогнем повече и за футболния клуб. Рилски спортист не заслужава да е на последното място в Трета лига. Искам да възстановим спортните съоръжения за лека атлетика, биатлон, ски скок, мотопистата... Амбициран съм да развивам сериозно зимните спортове", коментира Милушев. А кой български клуб бе поканен на гости от Реал Мадрид - припомнете си в този материал. 

Още по темата

Please select answer!