Реал Мадрид няма да привлича повече нови през зимата


Реал Мадрид няма да привлича повече нови през зимата
Снимка: Getty Images/Gulliver

1556 0

Европейският и световен клубен шампион Реал Мадрид се намира в игрова криза вече няколко месеца. Въпреки това от клуба не планират да правят повече трансфери през зимата, твърди AS.

След като се спрягаха няколко имена за евентуален трансфер на "Сантяго Бернабеу", от клуба са взели решени, че Браим Диас ще остане попълнението за зимния трансферен прозорец.

От Мадрид обмисляха привличането на нов централен нападател, като бяха свързани редица имена, включително звездата на Интер Мауро Икарди, както тази на Лайпциг Тимо Вернер. Добрите изяви на Винисиус обаче съвместно с партньорството му с Карим Бензема са отложили привличането на нов атакуващ играч. 

Друга промяна, която настъпи, макар и не особено е значителна и около вратарите. След напускането на Кико Касия трети вариант под рамката на вратата се превърна един от синовете на Зинедин Зидан - Лука. Единственото нещо, което би попроменило плановете на "Кралския клуб" е ако лошите резултати продължат и как точно ще се представи отборът. Единственият, който евентуално може да подпише с Реал е играчът на Порто -Едер Милитао, информира още испанското издание.

А близо ли е Еден Азар до Реал Мадрид - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички