Реал Мадрид може да е без Азар доста дълго време


Реал Мадрид може да е без Азар доста дълго време
Снимка: Getty Images/Gulliver

5290 0

Изглежда, че на Еден Азар ще му е необходимо малко повече време да се възстанови от травмата, която го тормози в последния месец. Белгиецът получи травма в двубоя срещу Пари Сен Жермен след съприкосновение с Тома Мюние. Това бе голям удар по Реал Мадрид, тъй като крилото точно бе взел да навлиза в добра форма.

Азар пропусна срещите на тима срещу Барселона и Атлетик Билбао, в които „Кралския клуб“ завърши при нулеви равенства, а присъствието на 28-годишния белгиец в тези срещи със сигурност щеше да се отрази положително на клуба. По всичко личи, че сега Еден Азар ще пропусне и Суперкупата на Испания в началото на следващия месец. Очаква се белгиецът да се завърне в игра за Дербито на Мадрид на 1-ви февруари, в което Реал Мадрид ще посрещне Атлетико. Завръщането на белгиеца в началото на февруари ще е от огромно значение за „Белия балет“, като освен двубоя с „дюшекчиите“, за Реал предстоят и две много тежки срещи срещу Манчестър Сити в Шампионска лига.

Еден Азар има сериозни проблеми с контузии през тази кампания, като до момента е записал едва 8 срещи в Ла Лига през сезона, в които е вкарал 1 гол и е направил 3 асистенции. А ето какво каза Азар за бившия си тим Челси.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички