Реал Мадрид искат голмайстор от Бундеслигата


Реал Мадрид искат голмайстор от Бундеслигата
Снимка: Getty Images/Guliver

3184 0

Според „Скай Германия“ Реал Мадрид проявяват сериозен интерес към нападателя на РБ Лайпциг Тимо Вернер. „Кралския клуб“ ще се опита да задейства потенциалния трансфер през лятото.

„В момента той бива следен постоянно. Доколкото чуваме от Испания, въпрос на време е Реал Мадрид да се свържат с Тимо Вернер и да предложат оферта“ казва кореспондентът на Скай Марк Беренбек. Немският национал е на върха на трансферния списък с играчи за идното лято, след като договорът на Карим Бензема изтича през 2021-ва година, а ръководството не е доволно от другите нападатели в тима Мариано и Лука Йович.

Тимо Вернер има клауза в договора, според която може да бъде откупен за сума между 30 и 60 милиона евро и поради тази причина от „Лос Бланкос“ няма да имат нужда да преговарят с немския клуб. Байерн Мюнхен и Ливърпул са други от отборите, които проявяват интерес към нападателя. А ето какво каза Флорентино Перес за една от трансферните цели на Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички