Флорентино Перес: Не знам кой е Погба


Флорентино Перес: Не знам кой е Погба
Снимка: Getty Images/Guliver

2269 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес даде интервю след победата на „Кралския клуб“ във финала за Суперкупата на Испания. В края на интервюто репортерът не пропусна да попита Перес за една от трансферните цели на Реал Мадрид Пол Погба.„Не знам кой е Погба!“ отвърна президентът на „белия балет“, след което се усмихна на мъжа, който му зададе въпроса.

Пол Погба бе свързван с трансфер в Реал Мадрид през цялото изминало лято, след като Зинедин Зидан искаше да изгради отбор, който да се бори за трофея в Шампионска лига. Манчестър Юнайтед отказа да се раздели с френския халф и Зидан трябваше да работи с това, с което разполага. Това доведе до изгряването на Федерико Валверде, като уругваецът спечели наградата за играч на мача срещу Атлетико Мадрид. Халфът бе изгонен за влизане в краката на Алваро Мората, но представянето му преди това беше на топ ниво.

„Валверде ще бъде една от звездите на Реал Мадрид в близкото бъдеще“ заяви още Флорентино Перес. А ето каква впечатляваща статистика има Зидан в треньорската професия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички