Реал Мадрид иска да се раздели с Хамес, но има предпочитания на кой отбор да го продаде


Реал Мадрид иска да се раздели с Хамес, но има предпочитания на кой отбор да го продаде
Снимка: Getty Images/Gulliver

3703 0

Хамес Родригес все още няма нов отбор, въпреки че е ясно, че Реал Мадрид няма да разчита на него. Големият фаворит за подписа му е Наполи, но в последните дни се появи името и на Атлетико (Мадрид).

Колумбиецът също е готов да се заиграе под ръководството на Карло Анчелоти, но има един немалък проблем. А именно, че от италианския тим искат да го привлекат под наем, докато от "белия балет" искат да го продадат. Веднага да платят трансферната сума пък са готови от Атлетико, но Реал не иска да подсилва градския си съперник.

Поради тази причина Наполи продължава да в фаворит, като единствената пречка остава начинът на трансфера, по който да се осъществи. По-рано се появи информация, че Флорентино Перес настоява да получи 50 млн. евро, докато от Наполи ще опитат да го склонят на друга сделка. А именно това лято да се заплати 10 млн. евро за наема, а следващото лято да има опция за задължително закупуване за още 30 млн. евро.

А какъв смел ход обмисля Наполи по трансфера на Хамес Родригес - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички