Реал Мадрид и ПСЖ готвят коварен удар по Барселона


Реал Мадрид и ПСЖ готвят коварен удар по Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1776 0

Реал Мадрид има намерението да привлече халфа на Пари Сен Жермен Адриен Рабио. С трансфера испанският гранд има двойна цел - да нанесе удар върху Барселона и да укрепи отношенията си с френския гранд, съобщава "Diario Gol".

Както е известно, каталунците не са в добри отношения с ПСЖ, като начало на тихия конфликт даде развалянето на спонсорския договор между Барселона и Qatar Airways. След това шампионите на Испания през миналия сезон поискаха да отмъкнат халфа на парижани Марко Верати. Френският клуб отвърна на това с отмъкването на суперзвездата Неймар от "Камп ноу".

Сега президентът на ПСЖ Насер Ал-Хелаифи и този на Реал - Флорентино Перес, планират да се договорят за трансфера на Рабио, който е сред трансферните цели на Барселона.

Трансферът на французина в Мадрид може да се състои още след Суперкупата на УЕФА. В зависимост от резултата от мача с Атлетико "белите" ще решат имат ли нужда от подсилване на състава, твърди "Diario Gol".

Relaxing at home 🏡☀️ !

Публикация, споделена от Adrien Rabiot (@adrienrabiot_25) на

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички