Проблем: Барселона няма пари, за да плати трансфера на Гризман

Шампионът на Испания Барселона отлага привличането на Антоан Гризман от Атлетико (Мадрид), тъй като има финансови проблеми, твърди вестник AS. Каталунците имаха план да финализират трансфера на нападателя тази седмица, но не успяват да намерят 120-те милиона евро, които трябва да бъдат платени на Атлетико за правата му.

Според медията, към момента ръководни фактори на "Камп ноу" преговарят с различни испански банки, които да им помогнат да осъществят сделката. Испанският вестник твърди още, че клубът се е принудил да забави заплатите на своите служители, за да успее да завърши сделката в срок. 

 
Испанският вестник твърди още, че клубът се е принудил да забави заплатите на своите служители, за да успее да завърши сделката в срок.

Гризман ще излезе по-скъпо от очакваното на Барселона

Френският нападател Антоан Гризман е сигурно ново попълнение на Барселона, според френското издание Екип. Преговорите между "каталунците" и Атлет...

От Барселона са искали да разсрочат плащането за французина, но настоящият му клуб твърдо е отказал подобен вариант. Както е известно, "дюшекчиите" не искаха да се разделят с голямата си звезда, но бяха принудени от него. Както е известно, в края на миналия сезон Гризман обяви, че напуска вицешампиона на Испания. От първи юли откупната му клауза падна от 200 на 120 милиона евро. А каква заплата си е договорил голаджията на "Камп ноу" вижте в този материал

Още по темата

Please select answer!