Пике не пристигна по най-добрия начин в Милано, удари си главата (ВИДЕО)


Пике не пристигна по най-добрия начин в Милано, удари си главата (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1801 0

Съставът на испанския колос Барселона акостира в Милано, където утре каталунците ще излязат за четвъртия си мач от груповата фаза на Шампионска лига срещу отбора на Интер. Именно двата отбора заемат първите две позиции в групата, даващи място на осминафиналите на турнира.

22-мата избраници на Ернесто Валверде, сред които е и голямата звезда на "блаугранас" Лионел Меси, вече са на италианска земя. Въпреки това "червено-сините" можеха да изгубят един играч от своите редици - Жерар Пике.

Бранителят пострада нелепо при слизането си от автобуса на Барселона, като си удари главата в страничното огледало на превозното средство. Инцидентът все пак не доведе до сериозни последици, а вместо това бе посрещнат с насмешка. 

Барселона изнемогва в дефанзивен план, като високият 190 см испанец е един от малкото бранители в добро физическо състояние за предстоящия двубой с "нерадзурите". Междувременно се появиха информации, че каталунците се интересуват от двама защитници, играещи във Висшата лига - кои са те, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички