Перес обясни защо Погба, а и Левандовски не бяха привлечени от Реал Мадрид

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес призна, че през лятото от клуба са се опитали да привлекат Пол Погба, както са се опитали да подпишат с Роберт Левандовски няколко пъти.

Перес обяви, че отказът на клубовете да ги продаде прави задачата пред него почти невъзможна. "Това са играчи, които не са за продан. Няколко години преследвахме Левандовски, но в договора му нямаше клауза, а от Байерн не желаеха да го продават", заяви Перес.

Капитанът на Реал: Погба е един от великите играчи

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос заяви, че счита полузащитника на Манчестър Юнайтед за един от най-добрите играчи в света и ще се радва да г...

"Нямаше начин. Такъв бе случаят и с Погба. Когато дадени играчи може да бъдат продадени, то тогава тръгваме след тях", допълни още той и отново говори за провала през миналия сезон. "Имахме деветима, които бяха номинирани за "Златната топка" и отбор, който струва 1,2 млрд евро. Миналата година не бе проблемът в един играч, а в психологическата настройка".

Междувременно медиите в Англия разкриха, че от Манчестър Юнайтед са поставили конкретна цена на Пол Погба - ето каква е.

Още по темата

Please select answer!