От Барселона отказали да дадат Видал под наем на италиански гранд


От Барселона отказали да дадат Видал под наем на италиански гранд
Снимка: Getty Images/Guliver

1782 0

От Барселона са отказали да дадат под наем на Интер полузащитника Артуро Видал, съобщи El Mundo Deportivo. Италианският клуб е изявил желание да вземе чилиеца под наем с опция за закупуване на правата му, но каталунците са били категорични, че искат веднага сумата от 20 млн. евро.

Видал премина в Барселона през лятото на 2018 г. от Байерн за 18 млн. евро. През миналия сезон взе участие в 33 мача от първенството, като в 22 от тях бе титуляр. Контрактът му с каталунците е до лятото на 2021 г.

Желанието на 32-годишния халф обаче е да премине в Интер. Треньорът на Барса Ернесто Валверде не определя Видал като незаменим играч и е доволен от попълненията в средната линия. На свой ред Видал иска отново да работи с Антонио Конте, който бе негов наставник в Ювентус. По-рано се появи информация, че от Барселона са опитали да включат Видал в сделката за Неймар, но отговорът на ПСЖ е бил категоричен. Ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички