Очертават се 3 основни проблема в Барса след идването на Сетиен


Очертават се 3 основни проблема в Барса след идването на Сетиен
Снимка: Guliver/GettyImages

4015 0

Нещата в Барселона с новия треньор не вървят както ръководството е очаквало. Въпреки че Кике Сетиен дойде с етикета на треньор, практикуващ типичния за каталунците футбол, и че самият той се прехласва по Лионел Меси, а Серхио Бускетс харесва стила му, на "Камп ноу" далеч не цари радостна атмосфера след идването на кантабриеца.

Според журналиста на "Каталуня Радио" - Рамон Салмури, в Барселона след идването на Сетиен има 3 основни проблема. На първо място, срещата със специалиста е изненадала играчите, които са счели, че той е твърде взискателен към тях. На второ, някои от футболистите не разбират идеите на новия наставник, а на трето - някои не разбират каква роля той иска те да изпълняват на терена.

Както е известно, Барселона назначи Кике Сетиен на 13 януари, след като уволни Ернесто Валверде. С новия наставник каталунците изиграха три мача - победите над Гранада (1:0) и Ибиса (2:1) и загубата от Валенсия (0:2). А дали Сетиен е бил пожарен вариант за испанския шампион вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички