Новият в Реал назова идолите си и заяви: Всяко дете мечтае за този клуб


Новият в Реал назова идолите си и заяви: Всяко дете мечтае за този клуб
Снимка: Getty Images/Guliver

2008 0

Новото попълнение на Реал Мадрид - Рейниер, каза първите си думи след трансфера в испанския гранд. Бразилецът посочи и кои от играчите на "Кралския клуб" са му любими. Рейниер беше официално обявен за футболист на Реал вчера.

"Мечтата на всяко дете е да играе в такъв голям клуб като Реал. Когато посещавах "Сантяго Бернабеу", не предполагах, че в моя живот ще се случат толкова много неща и ще имам възможност да сбъдна мечтата си. Реал е най-големият клуб в света, в който винаги са играли големи футболисти. Баща ми ме научи да следя мачовете на Реал. Фен съм им от момента, в който чух за "Галактикос" - тогава бях много малък", коментира 18-годишният бразилец, цитиран от FOX Sports Brasil.

"Любимите ми играчи в клубната история са Зидан и Кака. С кого бих искал най-много да играя на терена? С Бензема, много харесвам. Като цяло, клубът има прекрасни треньори и играчи. Това, че мога да се срещна с Раул и Зидан е нещо невероятно. Това са две легенди на футбола и на Реал. Да дебютирам с гол и асистенция е моята мечта. Затова дойдох в Реал, но разбирам, че мечтата още е далеч от мен", допълни Рейниер. А в кой друг играч в атака се оглеждат от Реал вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички