Господин 100 гола: Когато почнах да вкарвам, не вярвах, че това постижение е възможно


Господин 100 гола: Когато почнах да вкарвам, не вярвах, че това постижение е възможно

1579 0

Кавалерът на "Златната топка" Кристиано Роналдо се превърна в първия играч в историята, който е отбелязал 100 гола в европейските клубни турнири. Той стигна до заветния трицифрен брой попадения с два гола във вратата на Байерн. Така той има 97 гола в Шампионска лига, 2 за Суперкупата на Европа и 1 в квалификациите за най-комерсиалния клубен турнир.

"За мен е голяма чест да съм вкарал 100 гола. Щастлив съм, вчера беше много специален ден за мен. Искам да благодаря на Реал за възможността да направя брилянтна кариера в клуба. Благодаря и на съотборниците ми, и на феновете", коментира CR7 днес, когато получи почетна фланелка от президента Флорентино Перес.

"Когато започнах да се разписвам в Шампионска лига, никога не съм си помислял, че ще мога да поставя този рекорд. Това е нещо много трудно и затова съм изключително щастлив. Вчера, преди излизането на терена, си помислих, че ни очаква труден сблъсък и че Байерн ще започне много силно. След пропусната дузпа обаче бях убеден, че ще се вдигнем и че второто полувреме ще бъде нашето. Двата ми гола мога да ги опиша само по един начин: впечатляващи. Те бяха уникални! Надявам се да реализирам два и на реванша. Дано Реал да спечели и да се класираме за полуфиналите", каза още Роналдо

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички