Неймар постави ултиматум на Реал за трансфера си, не желае в тима ключова фигура на "белите"


Неймар постави ултиматум на Реал за трансфера си, не желае в тима ключова фигура на "белите"
Снимка: Getty Images/Guliver

5709 0

Нападателят на Пари Сен Жермен Неймар постави сериозен ултиматум на Реал Мадрид във връзка с неговия трансфер на "Сантиаго Бернабеу", твърди испанското издание "Don Balon". Бразилецът е категоричен, че няма да се присъедини към "белите", докато капитанът на Реал Серхио Рамос е в отбора.

Неймар не желае да играе в един клуб с испанския национал, което се явява една от основните пречки пред евентуален трансфер на нападателя в испанската столица, посочва още медията. Бразилецът премина в състава на ПСЖ едва през миналото лято, но вече е свързван с трансфер далеч от Франция.

Бразилският национал прекара четири години в състава на Барселона, а ако сега премине в състава на "белите", по всяка вероятност това няма да бъде прието по особено добър начин от привържениците на каталунците. От друга страна "кралския" клуб търси достоен заместник на Кристиано Роналдо, който напусна през лятото.

Междувременно стана ясно, че една от младите надежди на "белите" е имал силното желание да остане на "Сантиаго Бернабеу" и да се бори за титулярното си място. Кой е играчът и какво сподели той - може да прочетете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички