Погба избра между Реал и Ювентус, преговорите започват до 3 седмици


Погба избра между Реал и Ювентус, преговорите започват до 3 седмици
Снимка: Guliver/GettyImages

4326 0

Още от лятото Пол Погба е готов да напусне Манчестър Юнайтед, но тогава от "Олд Трафорд" не склониха да се разделят с него. Двата основни фаворита за привличането му са Ювентус и Реал Мадрид, като през лятото Зинедин Зидан настояваше халфът да бъде привлечен.

Според Tuttosport обаче френският национал вече е направил своя избор и той да се завърне в Торино. Ювентус е готов да направи първи опити да си върне играча, като в следващите 2-3 седмици ще се състои първа среща между представители на двата клуба. 

На нея ще бъде обсъден варианта с Погба, но основната тема на преговорите обаче ще бъде за нападателя на италианците Марио Манджукич. 33-годишният хърватин е готов да отиде в Англия още през декември, за да се ускори процеса по оформяне на сделката. В същото време Пол Погба има желание да се върне в лагера на "Старата госпожа", а английският клуб добре разбира, че да държи един играч против волята му няма смисъл. По тази причина Юнайтед може да склони да продаде французина, за да си осигури финанси за бъдещи трансфери. Не е изключено също Ювентус да предложи на Манчестър Юнайтед цели четирима играчи в замяна на Пол Погба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички