В Италия и Австрия: Кирил Десподов преминава в Щурм

Информациите за трансфер на Кирил Десподов в австрийския Щурм изглеждат все по-достоверни, след като бяха потвърдени от местни медии в Италия и Австрия. Припомняме, че наставник на Щурм е бившият треньор на Десподов в ЦСКА - Нестор Ел Маестро, който вчера загатна за трансфера на голмайстора.

Италианският Tuttomercatoweb съобщава, че Десподов в действителност е пред трансфер в Щурм. Австрийската секция на Sky Sports също потвърждава информациите за потенциалния трансфер.

В последните дни на пазара: Появи се сериозен интерес към Кирил Десподов

В оставащите по-малко от 3 дни до края на трансферния пазар ръководството на Каляри усилено търси нов отбор на Кирил Десподов, опитвайки се да на...

Според информациите, Десподов ще премине под наем в Щурм. Той ще остане собственост на Каляри, но ще бъде изпратен в Австрия, където да получи повече игрови минути. Откакто премина в Италия, Десподов почти не получава шанс за изява в тима на Каляри, а това единствено е в негова вреда.

Както е известно, летният трансферен прозорец затваря тази вечер, като всички новини около трансферния пазар може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg

Още по темата

Please select answer!