Бившият президент на Реал е убеден кой е новият треньор на тима и не е Солари


Бившият президент на Реал е убеден кой е новият треньор на тима и не е Солари
Снимка: Guliver/GettyImages

2223 0

Бившият президент на Реал Мадрид Рамон Калдерон знае нещо, което медиите не знаят, поне по негови думи. Той сподели чрез социалната мрежа Twitter, че "кралете" в момента са в преговори за нов треньор на европейския шампион и това не е Сантиаго Солари, а дългогодишният любимец на Флорентино Перес - Жозе Моуриньо.

Калдерон, който беше начело на клуба в периода 2006 - 2009, има "усещане и нещо повече", че именно португалецът ще бъде назначен от действащия президент на клуба, след като Специалния се провали с гръм и трясък през последните две години в Манчестър Юнайтед.

"Имам усещането, а и нещо повече, че Моуриньо ще седи на пейката на Реал Мадрид през следващия сезон. Шансовете за това са много големи, като преговорите се водят и в момента", написа Калдерон в официалния си профил. 

Завръщането на португалеца на "Бернабеу" обаче минава през много сериозни дискусии в клуба. Серхио Рамос беше предводител на играчите, които се изпокараха жестоко с португалския мениджър, като дори Кристиано Роналдо отказваше да разговаря с треньора, освен ако това не се случва по време на мачове. Много от футболистите, които бяха против Моу, вече не са в отбора, а за желанието на Перес да върне Моуриньо на "Бернабеу" се знае от години. Самият Жозе проговори за бъдещето си и кой клуб иска да води - какво каза Моуриньо за следващия си тим вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички