Морено се чувства предаден от завръщането на Луис Енрике като селекционер


Морено се чувства предаден от завръщането на Луис Енрике като селекционер
Снимка: Getty Images/Gulliver

1550 0

Луис Енрике официално се завърна като селекционер на Испания. Медиите в страната обаче твърдят, че доскорошният старши треньор Роберт Морено се чувства предаден и използван от Енрике, с когото се смяташе, че са в близки отношения, и от Испанската кралска федерация по футбол.

Морено не се яви на пресконференцията след последния двубой на иберийската страна от квалификациите за Евро 2020 срещу Румъния (победа с 5:0), когато вече знаеше съдбата си. Според информациите, Морено не е бил изобщо в настроение за медиите, като съвсем се е разпаднал в съблекалнята, когато е съобщил новината на играчите. "AS" допълва, че испанецът е избухнал в сълзи.

Още през месец юни, когато Морено бе назначен за треньор, той заяви, че би отстъпил мястото отново на Енрике във всеки един момент, но сега се оказва друго. Той е разочарован и от шефа на испанския футбол Луис Рубиалес, който не го е подкрепил. Какво заявиха от Испанската кралска федерация по футбол при назначаването на Енрике - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички