Млада звезда на Барселона изнудва тима за по-висока заплата


Млада звезда на Барселона изнудва тима за по-висока заплата
Снимка: Gulliver/GettyImages

1338 0

Младата звезда на Барселона Самуел Умтити е разкрил пред ръководството на тима, че иска заплата, каквато му дават от Манчестър Юнайтед, за да подпише нов договор с каталунците, пише местното издание "Sport".

Към момента младият централен бранител има откупна клауза в договора на стойност само 60 милиона евро и "червените дяволи" нямат проблем да извадят сумата, за да могат да преговарят с футболиста. По-рано през сезона медиите в Англия информираха, че Умтити попада в плановете на Жозе Моуриньо, като португалецът е недоволен от двойката си централни защитници и ще се опитда да подсили тази зона на своя тим през лятото.

Френският национал не крие, че е щастлив в Барселона, но настоява за сериозно увеличение на заплатата, след като през тази година се превърна в една от водещите фигури в тима на Ернесто Валверде. От "Камп Ноу" пък ще опитат да договорят условията с играча, а след това да го обвържат до 2024 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички