Барселона се измъчи и не успя да победи Хетафе


Барселона се измъчи и не успя да победи Хетафе
Снимка: Getty Images/Gulliver

1643 0

Барселона се измъчи срещу Хетафе на "Камп Ноу", завършвайки 0:0 в среща от 23-ия кръг на Примера дивисион. Това е пето равенство за каталунците през сезон, като остава на върха с 59 точки и вече само 7 пред втория Атлетико (Мадрид). Хетафе записа девето реми и е десети с 30 точки.

Барселона направи много слабо първо полувреме, като нямаше записан удар към вратата. Хетафе от друга страна бе изключително вдъхновен и създаде опасни ситуации пред вратата на Тер Щеген. 

В 20' Бускетс сгреши пред наказатеното поле на съперника и от Хетафе веднага се организираха в атака, но Тер Стеген излезе напред, за да изчисти с крак. В 44' Суарес отбеляза гол, но той бе правилно отменен заради засада.

През втората част каталунците атакуваха малко повече, но отново не успяха да притеснят сериозно съперника си. Валверде бе принуден да направи двойна смяна, като замени Коутиньо с Иниеста и Алкасен с Дембеле. В 77' Йери Мина засече топката от корнер, но тя мина много близо до лявата греда. В добавеното време Луис суарес се възползва от ново центриране, но стражът на Хетафе се справи и изби топката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички