Мино Райола блокира трансфера на Де Лихт в Барселона

Плановете на Барселона да купи Матайс Де Лихт през идното лято за сега удрят на камък. Причина за това е суперагентът на играча Мино Райола и плановете му да вземе повече пари от трансфера на капитана на Аякс.

През този сезон грандът от Амстердам сътвори истински фурор в Шампионска лига и успехите им бяха приети с широки усмивки от неутралните фенове. Сега обаче проблемът за клуба е, че голяма част от играчите им се превърнаха в трансферни планове на европейските грандове.

Футболен агент №1 получи забрана да упражнява професията

Футболният агент Мино Райола получи тримесечно наказание, наложено му от Италианската футболна федерация (FIGC), влизащо в сила от днес. Неговият...

След като вече си уредиха Френки де Йонг, на "Камп Ноу" искат максимално бързо да договорят и централния защитник на Холандия. Според "Marca" обаче има причина сделката да се бави и тя е свързана изцяло с Мино Райола. Агентът, който представлява имена като Пол Погба, Марко Верати и Джанлуидж Донарума е обявил, че иска да 12 милиона паунда от трансфера на Де Лихт, което е около 20% от цената, която Барселона се гласи да плати на Аякс. 

ВАН ДЕР СААР ОПРЕДЕЛИ ДВЕТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ДЕ ЛИХТ ПРЕЗ ЛЯТОТО

Още по темата

Please select answer!