Лука Йович се присмя на "новината", че Зидан ще го прати под наем


Лука Йович се присмя на "новината", че Зидан ще го прати под наем
Снимка: Getty Images/Guliver

2915 0

Нападателят на Реал Мадрид Лука Йович опроверга медийните слухове, че може да бъде пратен някъде под наем за настоящия сезон. Причината за подобно решение според тях щяла да бъде неубедителната игра на сърбина в предсезонните контроли.

"Зидан вярва в мен. Неговото мнение не се е променило за времето, през което работим заедно. Аз се уча от него ден след ден. Много съм доволен, защото като играч и треньор той се намира на върха на световния футбол. Новините в медиите винаги ме карат да се смея. Винаги ще има такива истории. Свикнал съм с подобни коментари от началото на моята кариера, примирих се с факта, че винаги може да има такива коментари. Времето ще покаже каква е истината", заяви Йович.

"Готов съм да положа максимални усилия и да предложа на клуба всичко, което мога. Не очаквам да изляза на терена във всеки един мач. Въпреки това, благодарение на работа и усилия, ще постигна своите цели. Доволен съм от това как ме прие клубът. Искам да отбележа скоро, но не бързам. Зная, че моето време ще дойде", завърши нападателят. А как се справя с критиките Марсело вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички