Луис Суарес коментира евентуалното завръщане на Неймар в Барселона


Луис Суарес коментира евентуалното завръщане на Неймар в Барселона
Снимка: Guliver/Getty Images

5167 0

Спекулациите около това, че Неймар може да се завърне в Барселона през това лято, се засилват все повече. Бразилецът напусна каталунската столица през лятото на 2017 година срещу рекордните 222 милиона евро и премина в ПСЖ. Възможността Ней да напусне се усили още повече вчера, когато президентът на парижани Насер Ал-Хелаифи направи любопитно изказване по повод "звездното" държание на някои от играчите. 

Бившият колега на Неймар в Барселона Луис Суарес пък коментира въпросната възможност. Уругваецът заяви, че няма как да не се радва от възможността отново да заиграе заедно с бразилския нападател.

"Имах привилегията да изиграя един от най-силните си сезони в кариерата и то рамо до рамо с най-добрия играч в света Лионел Меси и вторият най-добър Неймар. За мен спечеленият требъл бе един от най-велките мигове в живота ми. Кой не би искал да се наслади на това да играе с човек като Ней? Той обаче е част от ПСЖ, а слуховете за негов трансфер са нещо напълно нормално", заяви Суарес пред "RAC1". 

През това лято има спекулации, че и другата голяма звезда на ПСЖ ще напусне клуба. Килиан Мбапе е спряган за трансфер в Реал Мадрид, а Ал-Хелаифи коментира каква е възможността. Повече по темата четете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички