Кристиано Роналдо се връща в Мадрид


Кристиано Роналдо се връща в Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

18856 0

Легендата на Реал Мадрид и настоящ футболист на Ювентус - Кристиано Роналдо, ще се завърне в испанската столица, година след като напусна "белия балет". За съжаление на феновете на "кралския клуб" - CR7 ще бъде за съвсем ограничено време там - само, за да получи награда от вестник "Marca". 

"Marca Leyenda", както се нарича престижното отличие, е приз, който се връчва за изключителни заслуги в областта на спорта. Наградата се връчва от престижното испанско издание от 1997 г. насам. Някои от най-впечатляващите имена, които са имали честта да я получат са Лионел Меси, Диего Марадона, Майкъл Джордан, Рафаел Надал, Майкъл Фелпс, Юсейн Болт, Михаел Шумахер, Мохамед Али и Мигел Индурайн. Роналдо ще се присъедини към тях на 29-ти юли, когато ще му бъде връчено отличието.

Веднага след това 34-годишният португалец се завръща при съотборниците си в Ювентус. До момента петкратният носител на "Златната топка" се представя на ниво в приятелските мачове на "бианконерите", като се е разписал два пъти в двете изиграни проверки срещу Тотнъм и Интер. А как реагира Роналдо при смяната си в двубоя срещу Тотнъм и дали станахме свидетели на първия конфликт между него и новия треньор Маурицио Сари - вижте видеото в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички