Кристиано Роналдо остана извън списъка с легенди на Примера Дивисион


Кристиано Роналдо остана извън списъка с легенди на Примера Дивисион
Снимка: Getty Images/Guliver

15364 0

Носителят на 15 трофея с Реал Мадрид Кристиано Роналдо изненадващо не попадна в списъка на Примера Дивисион за най-големите легенди на футбола в страната. През миналото лято той напусна "Сантиаго Бернабеу", за да се присъедини към шампиона на Италия Ювентус.

От официалната страница на Ла Лига публикуваха снимка с 20 от най-големите легенди на тима в социалните мрежи, като поискаха феновете да изберат кой е №1. Привържениците на "кралския клуб" обаче са бесни от факта, че Роналдо не е в този списък.

В списъка попадат звезди от настоящето и от близкото минало. Лионел Меси, Андрес Иниеста, Яго Аспас, Фернандо Торес, Роналдо, Роналдиньо, Зинедин Зидан, Шави Ернандес, Раул, Давид Вия, Хуан Роман Рикелме, Самуел Ето'о и много други са в този списък, където обаче липсва името на голмайстор №1 в историята на Реал Мадрид.

В момента суперзвездата на Юве е във ваканция. Той обаче не спира да тренира, като публикува снимки, с които показва как се грижи за тялото си. Фотосите на трениращия Роналдо може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички