Над 400 гости, а Роналдо не получи покана за сватбата на Рамос


Над 400 гости, а Роналдо не получи покана за сватбата на Рамос
Снимка: Getty Images/Gulliver

28450 0

Днес капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос се жени за дългогодишната си приятелка Пилар Рубио, с която отглеждат три деца. Сватбата е била в катедралата на Севиля и на церемонията са били поканени над 400 гости.

Вестник AS обаче пише, че в дългия списък, пълен с известни личности, не фигурира името на Кристиано Роналдо - човекът, с когото защитникът игра рамо до рамо 9 силни години. Не е ясно защо Роналдо не е бил поканен на тържеството, но в Испания пишат, че двамата са развалили отношенията си след напускането на португалеца от Реал. В момента звездата на Ювентус и половинката му Джорджина Родригес отдъхват в Гърция.

Липсват и бившият капитан на "белите" ИКер Касияс и съпругата му Сара Карбонеро, но причината тук са здравословните проблеми на двойката. Вратарят на Порто неотдавна преживя инфаркт, а журналистката бе оперирана от тумор на яйчниците.

Иначе сред поканените бяха сегашният отбор на Реал, треньорът Зинедин Зидан и президентът Флорентино Перес. Поканени бяха и легенди на клуба като Роналдо Феномена, Роберто Карлош и Дейвид Бекъм. Играчи, с които Рамос остава приятел. Вижте в този материал кои три звезди на Барселона също присъстваха на сватбата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички