Контузията на Лионел Меси се оказа по-сериозна от очакваното


Контузията на Лионел Меси се оказа по-сериозна от очакваното
Снимка: Guliver/GettyImages

10329 0

Голямата звезда на Барселона - Лионел Меси, продължава да се лекува от травма в прасеца, но се оказа, че контузията е по-сериозна от това, което са предполагали в медицинския щаб на "блауграна".

По първоначални данни аржентинският ас трябваше да отсъства само в първите два кръга от Ла Лига - единият от които беше загубен при гостуването на Атлетик Билбао. В сряда обаче излезе информация, че голмайсторът на каталунците няма да играе срещу Осасуна, а по всяка вероятност и в близките няколко седмици.

"Радио Каталуния" информира, че Лионел Меси има по-сериозен проблем с пасеца и растежението все още не е отшумяло, както се очакваше. Той продължава да се готви на облекчен режим, а каталунците са решили да използват предстоящата пауза за мачове на националните отбори, за да позволят на нападателя да почива малко повече и травмата му да отшуми напълно.

В негово отсъствие Барселона записа победа и загуба, като евентуалното пропускане на още 2 мача не притеснява Ернесто Валверде и неговия щаб. Междувременно на "Камп Ноу" се надяват да върнат Неймар до Лео Меси в атаката на тима, но как вървят преговорите за връщането на бразилеца четете в тази статия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички