Карвахал: Предпочитам Барселона да отпадне в групите на Шампионска лига


Карвахал: Предпочитам Барселона да отпадне в групите на Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

3899 0

Испанският защитник на Реал Мадрид Даниел Карвахал направи интересно изказване, което надали изненадва някого. Карвахал заяви, че иска вечният враг на Реал Барселона да отпадне още в груповата фаза на Шампионската лига. 27-годишният бек смята, че ще е доста по-лесно за „белия балет“ да спечели трофея, ако „каталунците“ напуснат турнира още на този етап.

Барселона заемат първото място в група F в Шампионската лига, като са точка пред Борусия Дортмунд и четири пред Интер. В двете си срещи до края „Блауграна“ са домакини на Дортмунд, след което гостуват на „нерадзурите“ в Милано. При победа в една от двете срещи, „каталунците“ със сигурност ще продължат напред. „Няма да лъжа, предпочитам да отпаднат. Искам да губят и в Ла Лига, те са най-големият ни опонент и ще бъде по-добре за нас, ако не са в турнира“ заяви Карвахал.

Реал Мадрид също започнаха трудно участието си в груповата фаза на турнира. „Кралският клуб“ записа само точка в първите си два мача в турнира, но след два успеха срещу Галатасарай изглежда като фаворит за излизане от групата. В следващия мач от Шампионската лига Карвахал и компания са домакини на Пари Сен Жермен. А ето кога двата тима ще играят първото Ел Класико за сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички