Ас на Реал Мадрид отново грабна "златна" индивидуална награда


Ас на Реал Мадрид отново грабна "златна" индивидуална награда
Снимка: Guliver/GettyImages

1516 0

След като през 2018 година Лука Модрич прибра двете най-ценни индивидуални отличия - наградата "The Best и "Златната топка", хърватинът се поздрави с още един важен индивидуален трофей. Хърватинът получи отличието "Златен крак", което се връчва всяка година на футболит, навършил 29 години, а маестрото в халфовата линия на Реал получи наградата в Монако в понеделник. 

Той се превърна в 17-ия футболист, спечелил ценната статуетка и е първият, който я получава непосредствено след спечелването и на Златната топка. Той е първият хърватин, който грабва наградата, както и четвъртият победител, който е играл за Реал Мадрид. 

"Това е истинска чест за мен. Завръщам се към най-доброто си ниво, както и показах в последния си мач. До края на годината има седем изключително важни мача и ще се опитаме да повишим допълнително нивото си", сподели Модрич при получаването на наградата. 

Това се очертава единствената индивидуална награда за Реал Мадрид през 2019 година след разочароващия сезон, а що се отнася до хърватина то е твърде вероятно Лука Модрич да загуби титулярното си място при "кралете" (подробности четете тук). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички